ConcursoPlConcepcionesSoria©sunlight

“Concepciones” Square, Soria

 

Year: 2018

Client: Soria City Hall

Sunlight´s proposal for the “Plaza de las Concepciones” in Soria is the creation of a green space that serves like a meeting point between visitors and citizens.

The main issues are the relationship of the square with its surrounding built environment and the improvement of the connections between the different pedestrian spaces. Uniformity has been achieved through the planting design, the creation of a green corridor, the selection of materials and the design of the hardscape in the Paseo del Espolón.

The proposal envisions two differentiated microclimate areas: one with more shade (north) designed with a compact mass of deciduous and persistent trees,  and the other, with more sun (south), with a tree canopee less dense.

ConcursoPlConcepcionesSoria©sunlight
ConcursoPlConcepcionesSoria©sunlight
ConcursoPlConcepcionesSoria©sunlight
ConcursoPlConcepcionesSoria©sunlight
ConcursoPlConcepcionesSoria©sunlight

Aviso legal

Política de cookies

Política de privacidad

info@sunlight.es

Puerto Rico 8, Madrid

0034 91 357 05 78

web design by+b